Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Toon Hermans Huis

Voor u en alle anderen

Het Toon Hermans Huis is een ontmoetingsplek voor iedereen die op welke wijze dan ook te maken krijgt met de ziekte kanker. Een team van professioneel opgeleide vrijwilligers luistert naar u. Zij reiken u de hand en laten u kennismaken met diverse activiteiten. Het Toon Hermans Huis zorgt voor nieuwe energie, zodat u weer met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Het Toon Hermans huis is door Toon geopend in 1998. Naast het huis bevindt zich een prachtige rozentuin met standbeeld van Toon dat gemaakt is door de Sittardse kunstenares Wilhelmina Maas.

Midden in de Sittardse binnenstad staat het Toon Hermans Huis Sittard, dat wordt omarmd door een rustieke rozentuin. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen die op welke wijze dan ook te maken krijgt met de ziekte kanker. Een team van professioneel opgeleide vrijwilligers luistert naar u. Zij reiken u de hand en laten u kennismaken met diverse actviteiten binnen het Huis. Een Huis waar deuren geopend worden en een warm en gasvtvrij onthaal op u wacht.
Loop eens bij ons binnen ! Ons open huis is ook uw (t)Huis.

gerelateerde links

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website