Wanenbergroute SC05 Schinnen

Puth Download deze route

Wanenbergroute SC05 Schinnen

Puth Wandelroute 10,7 km Gemiddeld
De Wanenbergroute biedt je de verschillende gezichten van Limburg: uitzichten en holle wegen, bossen en een wijngaard, lintdorpen en een dorp dat vroeger abdij was. Woorden als ‘Hondskerk’, ‘korenwolf’ en ‘Wanenberg’ benadrukken de sprookjessfeer van het gebied: zelfs de zilverkleurig oplichtende chemische installaties aan de noordelijke horizon hebben door de algehele sfeer iets magisch. Tijdens de hele wandeling zie je hoe de unieke Limburgse geologie bepalend is voor zowel natuur als bebouwing. De route is te volgen via de blauwe (ring)paaltjes. Onder de downloadbutton is ook een separate wegbeschrijving te vinden. Parkeren kan bij de kerk in Puth. Een kop koffie is halverwege de route te verkrijgen bij de Windraak.

Overzicht

Start- en eindpunt

Pastoor Albertsstraat 10, 6155 LW Puth, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

10,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website