Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Wandelroute Geleenbeekdal, rondje Stammenderbos

Geleen Download deze route

Wandelroute Geleenbeekdal, rondje Stammenderbos

Geleen Wandelroute 6,4 km Heel moeilijk
Deze prachtige, maar pitttige route van Natuurmonumenten neemt je mee naar het Geleenbeekdal. Wandel langs de Geleenbeek en door het Stammenderbos naar Kasteel Terborgh. 

Klim daarna via een holle weg naar de hoogte van het Stammenderveld, 110 meter boven N.A.P. Je hebt dan vanaf de Biesenhof maar liefst 55 meter hoogteverschil overwonnen.

Via het Stammenderveld wandel je door de weidevelden van Sweikhuizen en kom je weer terug in het Geleenbeekdal bij de Biesenhof. 

Sindskort wordt deze route in het terrein gemarkeerd met blauwe routepijltjes. Je start bij Natuurtransferium De Biesenhof (Biesenweg 1 te Geleen) en de route is ongeveer 6,4 kilometer lang.

Foto Arjan Krijntjens Natuurmonumenten

Overzicht

Start- en eindpunt

Natuurtransferium De Biesenhof, Biesenweg 1 te Geleen

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,4 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website