Swentibold Rollenroute SG03 Sittard-Geleen

Born Download deze route

Swentibold Rollenroute SG03 Sittard-Geleen

Born Wandelroute 7,8 km Makkelijk
Deze route voert je door een mooi gebied van het Rivierpark Maasvallei. Je wandelt door het bosrijke natuurgebied Limbrichterbos, waar je omringd zult worden door loofbomen en bijzondere planten. Wellicht spot je onderweg ook nog een roofvogel, of hoor je het vrolijke gefluit van allerhande zangvogels. Je zult de korte Venkebeek oversteken en het meer De Rollen tegenkomen. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Je kunt aanvullend een losse routebeschrijving downloaden via onze website. Parkeren kan het beste bij een van de parkeergelegenheden in Born.

Overzicht

Start- en eindpunt

Koningstraat 3, 6121 HS Born, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,8 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website