Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route

Sittard Download deze route

Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route

Sittard Mountainbikeroute 3,6 km Heel moeilijk
Deze MTB-route is het relatief korte en technisch uitdagende gedeelte van het totale NK-traject dat georganiseerd werd in 2019. Deze route bevat fikse beklimmingen, afdalingen en rockgardens. Dit gedeelte is alleen geschikt voor technisch gevorderde mountainbikers. Bovenop het Watersley-terrein is er tijd en ruimte voor herstel. Aan zuidzijde van het Watersley-terrein slingert de route op en af over de steile hellingen van het bos en zorgt ervoor dat de conditie flink op de proef gesteld wordt.

Overzicht

Start- en eindpunt

Parkeerplaats Watersley (Watersley 1 te Sittard)

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

3,6 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website