Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Sittard-Geleen Watersley MTB-route

Sittard Download deze route

Sittard-Geleen Watersley MTB-route

Sittard Mountainbikeroute 15,7 km Moeilijk
Deze MTB-route is een handige verbinding tussen het Tom Dumoulin Bike Park en het Watersley Sports and Talentpark. Het traject zal de komende jaren nog verder opgewaardeerd worden door stukken asfalt uit de route te halen en leuke MTB-elementen toe te voegen. Bij Watersley ligt de MTB-route van het Nederlands Kampioenschap 2019 en de Windraak MTB-route waardoor eenvoudig een langere ronde gefietst kan worden. Het Tom Dumoulin Bike Park is een innovatief en wereldwijd toonaangevend parcours, volledig toegesneden op de behoeften van de wielersport en haar vele doelgroepen - van wielrenners tot mountainbikers. Deze route is mede mogelijk gemaakt door Watersley Sports & Talentpark.

Overzicht

Start- en eindpunt

Parkeerplaats Tom Dumoulin Bike Park (Lissabonlaan 40 te Sittard)

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

15,7 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website