Rivierpark Maasvallei Sittard-Geleen

Grevenbicht Download deze route

Rivierpark Maasvallei Sittard-Geleen

Grevenbicht Fietsroute 37,2 km Makkelijk
Heen over de brede slingers van de oever van de Maas in België, terug door de schilderachtige maasdorpen in Limburg – je maakt het mee op deze fietsroute. Je parkeert en start op de kruising Dijk-Oude Veerstraat in Grevenbicht en gaat de grensrivier over via de leuke pontjes. Controleer van tevoren de vaartijden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op de terugweg zie je de pracht van de waterrijke Limburgse natuur tussen de Maas en het Julianakanaal. Dit gebied is rijk aan oude stroomgeulen, dijken en uiterwaarden en kent zijn eigen unieke flora en fauna. Ook ontdek je het historische centrum van Elsloo, brouwerij De Fontein en het elegante kasteel Obbicht. Als je van je koffie wil genieten met een weids uitzicht over de Maas, dan is het riante Terras Maasoever in Berg aan de Maas een echte aanrader. 

Overzicht

Start- en eindpunt

Dijk 1, 6127 AG Grevenbicht, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

37,2 km

Knooppuntenlijst

19 > 49 > 50 > 56 > 57 > 51 > 43 > 45 > 80 > 27 > 19

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website