Susteren MTB-route

Echt Download deze route

Susteren MTB-route

Echt Mountainbikeroute 33,8 km Makkelijk
De MTB-route Susteren begint bij het natuurtransferium van Echt en brengt je vanaf daar over de kade van het Julianakanaal en door de groene, landelijke omgeving van Echt en Nieuwstadt. Onderweg ontdek je de Schatkamer en het Bezoekerscentrum ’t Stift in Susteren. Deze mountainbikeroute kent een paar sportieve, onverharde singletracks, maar bestaat grotendeels uit gelijkmatige asfaltwegen, waardoor deze route ook goed te doen is voor kinderen of beginnende mountainbikers. Als je meer uitdaging zoekt, dan combineer je deze route met de aangrenzende lus van Echt en heb je een combinatie van wel 75 km. 

Overzicht

Start- en eindpunt

Natuurtransferium Echt, Bellekeweg 1 te Echt

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

33,8 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website