Historisch Sittard

Sittard Download deze route

Historisch Sittard

Sittard Fietsroute 31,5 km Makkelijk
De historie van Sittard is nog voelbaar tot diep in de kern. In het centrum vertellen de schitterende kerken, de middeleeuwse stadswallen en de stoere muren van fort Sanderbout het verhaal van de stad. Deze fietsroute toont je ook de aantrekkelijke omgeving, zoals de prachtige natuur op de Duitse grens en het dorpje Limbricht met zijn statige kasteel. Aan de gezellige markt van Sittard liggen talloze gezellige restaurantjes om iets lekkers te eten en halverwege de route kun je je reserves aanvullen in koffiehuis ’t Sjpoarhutje in Nieuwstadt. Deze interessante fietsroute begin je bij de Markt van Sittard.

Overzicht

Start- en eindpunt

Milaanstraat 120, 6135 LH Sittard, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

31,5 km

Knooppuntenlijst

32 > 65 > 66 > 52 > 45 > 39 > 46 > 31 > 41 > 18 > 23 > 34

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website