Heemtuinroute Sittard-Geleen SG02

Munstergeleen Download deze route

Heemtuinroute Sittard-Geleen SG02

Munstergeleen Wandelroute 8,1 km Makkelijk
De historische Heemtuinroute voert je door een gebied met een lange historie. Deze wandelroute toont je het prachtige gebied van Windraak en Munstergeleen. De Pater Karel Kapel, voormalig klooster Abshoven en wijngaard Sint Rosa vertellen je het verhaal van deze streek en zijn bewoners. De gele paaltjes wijzen je de weg en brengen je gelijk langs een ruime keuze van gezellige horecagelegenheden. Parkeren kan bij brasserie Abshoven in Munstergeleen of bij de knusse horecagelegenheid Windraak31 in Sittard.

Overzicht

Start- en eindpunt

Munstergeleen

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,1 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website