Drielandenroute Sittard-Geleen

Sittard Download deze route

Drielandenroute Sittard-Geleen

Sittard Fietsroute 37,1 km Gemiddeld
Pak op een mooie dag de fiets, parkeer de auto bij de Sportzone in Sittard en vertrek op een prachtige fietsroute door een bijzonder gebied door drie landen! Op deze grensoverschrijdende route steek je de Maas over aan boord van de beroemde fietspontjes over de Maas. Let op: deze zijn tijdens de winterperiode niet in vaart. Je ziet de prachtige natuur van het Limbrichterbos, de gezelligheid van de Sittardse Markt en de knusse terrasjes om te genieten van een welverdiend kopje koffie.

Overzicht

Start- en eindpunt

Markt

Soort route

Fietsroute

Afstand

37,1 km

Knooppuntenlijst

34 > 23 > 19 > 49 > 50 > 27 > 82 > 29 > 110 > 111 > 99 > 69 > 32 > 39 > 46 > 31 > 34

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website