Informatie in verband met coronavirus

Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Daarnaast zijn ook restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels tot en met 28 april gesloten. Contacteer de aanbieders voor de laatste updates.

Drielandenroute Sittard-Geleen

Grevenbicht Download deze route

Drielandenroute Sittard-Geleen

Grevenbicht Fietsroute 49,5 km Gemiddeld
Pak op een mooie dag de fiets, parkeer de auto bij de Sportzone in Sittard en vertrek op een prachtige fietsroute door een bijzonder gebied door drie landen! Op deze grensoverschrijdende route begeef je je op de beroemde fietspontjes over de Maas. Let op: deze zijn tijdens de winterperiode niet in vaart. Je volgt de fietsknooppunten 19-46-49-50-27-29-110-111-32-52-45-39-46-31-18-23-19 en ziet de prachtige natuur van het Limbrichterbos, de gezelligheid van de Sittardse Markt en de knusse terrasjes om te genieten van een welverdiend kopje koffie.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dijk 5, 6127 AG Grevenbicht, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

49,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website