Drielandenroute Echt-Susteren

Echt Download deze route

Drielandenroute Echt-Susteren

Echt Fietsroute 58,7 km Makkelijk
Fietsen door Nederland, België en Duitsland alleen mogelijk voor bikkels die de steile Vaalserberg aandurven? Welnee! Vanuit het smalste gedeelte van Limburg fiets je langs monumenten, kloosters en pittoreske dorpjes in de drie landen. Vanuit Echt volg je de fietsknooppunten en geniet je van schitterende vergezichten op de maasoevers. Ontdek de charmante gehuchten, verscholen tussen de akkerlanden, en de historische steden. Als je iets nodig hebt om aan te sterken halverwege de route, dan is een tussenstop bij koffiehuis Het IJzerenbos of hotel-restaurant De Roosterhoeve sterk aan te bevelen. Let op, in de winterperiode wil het noodzakelijke pontje nog wel eens uit de vaart zijn. Controleer dat voor vertrek hier.

Overzicht

Start- en eindpunt

Gebroekerpad 8, 6101 VW Echt, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

58,7 km

Knooppuntenlijst

6 > 9 > 24 > 22 > 53 > 43 > 42 > 20 > 16 > 11 > 13 > 24 > 25 > 22 > 1 > 3 > 4 > 6

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website