Musea, theater en exposities

Musea, theater en exposities

Kunst & cultuur voor iedereen in Sittard-Geleen

Aan kunst en cultuur geen gebrek in Sittard-Geleen. Ontdek de historie van de stad of bewonder de bijzondere werken van hedendaagse kunstenaars in het gerenommeerde Museum de Domijnen. Als muziekliefhebber kun je terecht bij Poppodium Volt, het centrum voor popmuziek. Beleef landelijke theaterproducties in de Stadsschouwburg of breng een bezoek aan de lokale helden in een van de kleine en knusse theaters zoals Het Laagland, het Stadslab en Pitboel theater.

Musea in Sittard-Geleen

Theater in Sittard-Geleen

1

Schouwburg De Domijnen

Al meer dan 50 jaar dè ontmoetingsplaats van cultuur en publiek in de regio. Waar sterren schitteren, waar toeschouwers genieten, zich verwonderen, zich laten ontroeren, hun adem inhouden, zich mee laten nemen met toneel, muziek, dans en andere podiumkunsten. Het is een feest om artiesten live te zien en te horen en na afloop onder het genot van een drankje na te praten.

Lees meer
2

Filmhuis De Domijnen

Bij Filmhuis De Domijnen ziet u op woensdag t/m zondag de beste en mooiste arthousefilms. Het Filmhuis is gelegen aan de rand van het Sittardse stadscentrum in Ligne.

Lees meer

Galerieën en exposities in Sittard-Geleen

In Sittard-Geleen vind je een aantal kleine bijzonder galerieën. Centraal gelegen in Sittard vind je Galerie Kunstwinkel Dabekaussen. Hier draagt de galerie een bijzondere visie uit op kunst, wonen, werken en leven. Ook bij Galerie Michel Knops vind je unieke kunstwerken. In Sittard-Geleen zijn er ook jaarlijks verscheidene exposities te bewonderen. Meer informatie over Galerieën in Sittard-Geleen is te vinden op de website van InSittardGeleen.

 

Meer over Sittard-Geleen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website