Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Schouwburg De Domijnen

Sittard Bezoek website

Schouwburg De Domijnen

Schouwburg De Domijnen Mgr. Claessensstraat 2Sittard 088-5995500 Stuur e-mail Naar de website
Schouwburg De Domijnen, theater in beweging!
Al meer dan 50 jaar dè ontmoetingsplaats van cultuur en publiek van de Westelijke Mijnstreek! Waar sterren schitteren, waar toeschouwers genieten, zich verwonderen, zich laten ontroeren, hun adem inhouden, zich mee laten nemen met toneel, muziek, dans en andere podium-kunsten. Het is een feest om artiesten live te zien en te horen, mede toeschouwers te zien genieten en na afloop samen onder het genot van een drankje na te praten.

Overzicht

Adres
Mgr. Claessensstraat 2, Sittard
088-5995500
Openingstijden en tarieven

De Uitbalie is op dinsdag t/m vrijdag van 12:00-17:00 uur (tijdens voorstellingen vanaf een uur voorafgaand) geopend. Telefonische bereikbaarheid: dinsdag t/m vrijdag van 12:00-17:00 uur (bij voorstellingen tot het einde van de voorstelling, op zaterdag en zondag vanaf één uur voor de voorstelling tot het einde van de voorstelling). Kaartverkoop en info via de website, 088-5995500 of per mail.

Gehandicapten

De schouwburg heeft het ITS symbool. Dat betekent dat het gebouw integraal toegankelijk is voor mensen met een beperking. Op elke verdieping is een invalidentoilet. Voor rolstoelgebruikers zijn speciale plaatsen in de zaal beschikbaar. Aan de voorzijde zijn 2 mindervalide parkeerplaatsen aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Schouwburg De Domijnen. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Schouwburg De Domijnen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website