Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

Sittard Bezoek website

Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen Ligne 5Sittard 088-5995544 Stuur e-mail Naar de website
De afdeling Hedendaagse Kunst is voornamelijk gericht op de internationale avant-garde die een brug slaat tussen de antropologische en kunsthistorische benadering in mondiaal perspectief. Vooral jonge helden en hun oudere artistieke voorbeelden staan hier centraal. 

Nieuwsgierigheid, eigenzinnigheid en creativiteit zijn belangrijke kenmerken. De afdeling Hedendaagse Kunst is nieuwsgierig naar ontwikkelingen in de hedendaagse kunst en naar de manier waarop kunstenaars zich steeds opnieuw uitspreken over de wereld van vandaag, ieder in zijn/haar eigen onnavolgbare beeldtaal. 

Maar ook naar de economische, politieke en culturele context van die artistieke ontwikkelingen, in internationaal perspectief en naar de betekenis daarvan op lokaal niveau. 

Zo probeert de afdeling Hedendaagse Kunst steeds opnieuw een spannende ontmoeting tussen de stad en de wereld tot stand te brengen. Deze afdeling heeft een eigen plek in het multifunctionele complex Ligne.

Overzicht

Adres
Ligne 5, Sittard
088-5995544
Openingstijden en tarieven

Dinsdag tot en met zondag van 11.00-17.00 uur (voor openingstijden tijdens de feestdagen, zie ‘bijzonderheden’) geopend.


Entree:
Volwassenen: € 6,-.
65+: € 4,-.
Vrienden: € 4,-
Supporter: € 4,-
Museumkaarthouder: gratis.
CJP/Student: € 4,-.
Kinderen t/m 12 jaar/jongeren 13 tot 18 jaar: gratis.
Groepen 15+ personen: € 5,- (per persoon).
Kortingspassen en studenten van Zuyd (op vertoon van collegekaart): € 4,-.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen . Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website