Maaskunstwerk Sittard-Geleen

Obbicht

Maaskunstwerk Sittard-Geleen

Maaskunstwerk Sittard-Geleen Bergerstraat Obbicht
Even in alle rust genieten van de mooie omgeving. Dit was de inspiratie voor de Limburgse kunstenaar Patrick Kusters om tien enorme zitplaatsen te creëren langs de Limburgse Maasroute. Met duurzame, robuuste materialen, zoals hout en staal, vallen de kunstwerken binnen het ‘cradle tot cradle’-principe. 

Bovendien verwijst elk kunstwerk naar een bijzonder verhaal uit de gemeente waarin je je bevindt. In Sittard-Geleen staat het kunstwerk op een verbindingspunt. Op deze plek in Obbicht kwamen de mensen uit het dorp namelijk vroeger al bij elkaar om even een praatje te maken. 

Nu kan dit weer op de XL bank. Deze twee stoelen zijn daarom met elkaar verbonden. Klim er op en voer een goed gesprek met elkaar, geniet van elkaars gezelschap en van het mooie uitzicht. Maak een selfie, gebruik #MaasrouteLimburg en lees hier meer over deze bijzondere kunstwerken. 

Overzicht

Adres
Bergerstraat , Obbicht
Openingstijden en tarieven

Het Maaskunstwerk Sittard-Geleen is voor bezoekers vrij toegankelijk.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website