Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Heemtuin IVN Munstergeleen

Windraak Bezoek website

Heemtuin IVN Munstergeleen

Heemtuin IVN Munstergeleen Steengraafpad, Windraak-Hondskerk 1Windraak Naar de website
Bij het Steingraafpad, één van die typisch Limburgse holle wegen ligt de Heemtuin van IVN Munstergeleen. De tuin is een bezoek meer dan waard. Ruim vijfentwintig biotopen en landschapselementen zijn op een klein areaal samengebracht. Hier kunnen bezoekers per seizoen de flora zien van het Limburgse landschap. Daarom is een bezoek viermaal per jaar aan te bevelen.

De Heemtuin ligt aan de plaatselijke Steenuiltjesroute of de gemeentelijke routes SC05 vanuit Schinnen of de SG02 vanuit Sittard-Geleen. Ook als je het Pieterpad volgt komen bezoekers langs de Heemtuin.

Overzicht

Adres
Steengraafpad, Windraak-Hondskerk 1, Windraak
Openingstijden en tarieven

De Heemtuin wordt voor het wandelende publiek opengesteld op zondagen vanaf 19 maart tot en met 24 september van 11.00-16.00 uur. Het hele jaar door kunnen bezoekers er ook terecht op zaterdag- en maandagochtend als vrijwilligers er onderhoud plegen. Buiten deze tijden is het voor groepen ook mogelijk om een afspraak te maken via telefoonnummer: 0464514318.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website