Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Escape Centrum Sittard

Sittard Bezoek website

Escape Centrum Sittard

Escape Centrum Sittard Helstraat 16Sittard 0613537112 Stuur e-mail Naar de website
Escape Centrum Limburg & VR Experience Sittard
Er zijn vier spannende Escape Rooms, vier avontuurlijke VR Escape Rooms, een hilarische Virtual Reality Experience en twee unieke Outdoor Escape Games. Tevens een grote ontvangstruimte met flipperkasten, arcadekasten, tafelvoetbal, computerspellen, bordspellen en een dartboard. 

Escape Room Face Down 
De meest succesvolle bende ter wereld heeft een spoor achtergelaten, weet jij ze te vinden? Minimaal drie deelnemers, maximaal zes deelnemers (niveau medium).


Escape Room Helstraat 666

De studeerkamer van Pastoor Jean. Pastoor Jean was een vroom man, althans dat dacht iedereen. Welk geheim probeert hij angstvallig geheim te houden? Weet jij, inclusief het team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden? Minimaal twee deelnemers, maximaal zes deelnemers (niveau easy).


Escape Room The Haunted Office
Wat had de 2e prototype computer van E.V.I.L. computers te maken met de bizarre gebeurtenissen die hier in de jaren '80 plaatsvonden? Kun jij, inclusief het team, de E.V.I.L. computer uitschakelen? Minimaal twee deelnemers, maximaal zes deelnemers (niveau medium).


Escape Room The Lost Wizard

Rudimir was een vriendelijke tovenaar die zijn leerlingen alles over de wereld van magie leerde. Zijn meest recente onderzoek naar de vierde dimensie zorgde er echter voor dat hij in gevaar verkeerde. Minimaal twee deelnemers, maximaal vijf deelnemers (niveau hard).


VR Escape Room Escape The Lost Pyramid

Welcome to the Animus. Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier was op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka. Ze werden nooit meer gezien. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. Twee of vier spelers (niveau easy).


VR Escape Room Beyond Medusa's Gate 

Welcome to the Animus. Griekenland 445 B.C., ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn. Je wordt teruggestuurd naar Griekenland. Zoek het schip, als het bestaat....  twee of vier spelers (niveau medium).


VR Escape Room Prince of Persia; Dagger of Time 

Je moet samenwerken om te ontsnappen uit ‘The Fortress of Time’. Kaileena, The Empress of Time roept de spelers op om haar te helpen en de slechte plannenvan Magi te dwarsbomen. Magi wil namelijk een leger van Zand Monsters creëren door het zand in de Zandloper des Tijds te herstellen. Twee, drie of vier spelers (niveau hard). 


Outdoor Escape Games Magic Portal of Operation Mindfal 

Een magisch en spannend GPS avontuur/Escape Game waarbij het echte leven en augmentend reality gecombineerd worden. Voorzien van Ipad en een mysterieus koffer vol toffe gadgets los je samen met je vrienden of familie puzzels en raadsels op om zodoende binnen twee uur de wereld te redden!  Minimaal twee deelnemers, maximaal vijf deelnemers


Virtual Reality Arcade

Kriebels in de buik in een levensechte achtbaan of lopen over een plank vanuit een lift op de 80e verdieping? Maar ook schietspellen, Cyberpong, levensecht Fruit Ninja en nog veel meer. Voor ieder wat wils, er is een ruime keuze aan games. 


Door middel van vier HTC VIVE VR brillen, vier Multifunctionele Playseats en twee Virtuix Omni beweegsimulators bevinden deelnemers zich in een echte droomwereld. Beleef zestig, negentig of honderdtwintig minuten lang een unieke ervaring. Minimaal één en maximaal tweeëntwintig personen tegelijkertijd. 


Vanaf 3 juni is het Escape Centrum Sittard weer geopend! Zoek je een leuk maar coronaproof uitje? Kijk dan op de website.

Overzicht

Adres
Helstraat 16, Sittard
0613537112
Openingstijden en tarieven

Maandag t/m woensdagmiddag: op aanvraag. Woensdag: 17:30-22:00 uur. Donderdag t/m zondag: 10:00-22:00 uur. Reserveringen zijn mogelijk op de volgende tijdstippen: 10:00/11:30/13:00/14:30/16:00/17:30/19:00/20:30 uur (vrijdag en zaterdag ook om 22:00 uur).

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Escape Centrum Sittard. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website