Escape Centrum Sittard

Sittard Bezoek website

Escape Centrum Sittard

Escape Centrum Sittard Helstraat 16Sittard 0613537112 Stuur e-mail Naar de website
Escape Centrum Limburg & VR Experience Sittard
De spannende Escape Rooms van Escape Centrum Limburg zijn gevestigd in het centrum van Sittard. Deelnemers krijgen maximaal 1 uur de tijd om samen te ontsnappen. Enkel als jullie erin slagen om goed samen te werken, zal het lukken om de puzzels op te lossen en de uitgang te vinden. Dit enerverende reallife spel is uitermate geschikt voor families, gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, verenigingen en collega’s. Op een speelse manier komen deelnemers in een kort tijdsbestek zichzelf tegen en daar valt veel van te leren! Communicatie, samenwerking maar ook plezier is waar het hier om draait. 

De Escape rooms:

Escape Room Face Down 
De meest succesvolle bende ter wereld heeft een spoor achtergelaten, weet jij ze te vinden? Minimaal 3 deelnemers, maximaal 6 deelnemers. (niveau medium)


Escape Room Helstraat 666

De studeerkamer van Pastoor Jean. Pastoor Jean was een vroom man, althans dat dacht iedereen. Welk geheim probeert hij angstvallig geheim te houden? Weet jij, inclusief het team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden? Minimaal 2 deelnemers, maximaal 6 deelnemers.(niveau easy)


Escape Room The Haunted Office
Wat had de 2e prototype computer van E.V.I.L. computers te maken met de bizarre gebeurtenissen die hier in de jaren '80 plaatsvonden? Kun jij, inclusief het team, de E.V.I.L. computer uitschakelen? Minimaal 2 deelnemers, maximaal 6 deelnemers.(niveau medium)


Escape Room The Lost Wizard

Rudimir was een vriendelijke tovenaar die zijn leerlingen alles over de wereld van magie leerde. Zijn meest recente onderzoek naar de 4e dimensie zorgde er echter voor dat hij in gevaar verkeerde. Minimaal 2 deelnemers, maximaal 5 deelnemers. (niveau hard)


VR Escape Room Escape The Lost Pyramid

Welcome to the Animus. Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van 4 was op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka. Ze werden nooit meer gezien. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. Deze Escape Room speel je volledig in Virtual Reality, met 2 of 4 spelers. 


VR Escape Room Beyond Medusa's Gate 

Welcome to the Animus. Griekenland 445 B.C., ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn. Je wordt teruggestuurd naar Griekenland. Zoek het schip, als het bestaat.... Deze Escape Room speel je volledig in Virtual Reality, met 2 of 4 spelers.


Virtual Reality Arcade

Een bijzondere ervaring om samen met familie, vrienden en collega's te delen! Kriebels in de buik in een levensechte achtbaan of lopen over een plank vanuit een lift op de 80e verdieping? Maar ook schietspellen, Cyberpong, levensecht Fruit Ninja en nog veel meer. Voor ieder wat wils, er is een ruime keuze aan games. Door middel van 4 HTC VIVE VR brillen, 4 Multifunctionele Playseats en 2 Virtuix Omni beweegsimulators bevinden deelnemers zich in een echte droomwereld. Beleef 60, 90 of 120 minuten lang een unieke ervaring. Minimaal 1 en maximaal 22 personen tegelijkertijd. Kijk op de website voor meer informatie. 


Flipper Arcade

Bij deze nieuwe speelhal kan jong en oud zich vermaken met de tofste flipperkasten van vroeger en nu! Onder andere The Wizard of Oz, Spiderman, The Hobbit, The Adams Family en nog veel meer. Vanaf € 3,- per persoon.


Zodra deelnemers binnenkomen bij Escape Centrum Limburg zullen ze zien dat het om meer dan alleen maar Escape Rooms en Virtual Reality draait. In de grote ontvangstruimte is van alles te beleven, een flipperkast, arcadekast, tafelvoetbal, computerspellen en een dartboard. Of neem plaats aan de grote tafel voor een gezellig bordspel of buig het hoofd over één van de kleine breinbrekers.

Overzicht

Adres
Helstraat 16, Sittard
0613537112
Openingstijden en tarieven

Maandag t/m woensdagmiddag: op aanvraag. Woensdag: 17:30-22:00 uur. Donderdag t/m zondag: 10:00-22:00 uur. Reserveringen zijn mogelijk op de volgende tijdstippen: 10:00/11:30/13:00/14:30/16:00/17:30/19:00/20:30 uur (vrijdag en zaterdag ook om 22:00 uur).

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Escape Centrum Sittard. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website