Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Escape Centrum Sittard

Sittard Bezoek website

Escape Centrum Sittard

Escape Centrum Sittard Helstraat 16Sittard 0613537112 Stuur e-mail Naar de website
Escape Centrum Limburg & VR Experience Sittard
Midden in het centrum van Sittard kun je terecht voor diverse leuke activiteiten. Organiseer je een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon een leuk dagje uit? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vanaf 19 mei weer geopend voor duo's, huishoudens en kinderfeestjes!

Coronaproof Games:
Project Pegasus Online Escape Game
Dit spel kan in teamverband (2-6 spelers) online gespeeld worden. Project Pegasus is Coronaproof want je speelt dus met elkaar maar wel op afstand. Met één inlogcode kunnen maximaal 6 personen op zes verschillende computers meespelen. Gebruik onder andere Teams, Zoom of FaceTime om op afstand van elkaar de online Escape Game te spelen.

Escape Rooms:

Escape Room Face Down
De meest succesvolle bende ter wereld heeft een spoor achtergelaten, weet jij ze te vinden? 3-6 personen (niveau medium).

Escape Room Helstraat 666
Weet jij, inclusief het team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden? 2-6 personen (niveau easy).

Escape Room The Haunted Office
Wat had de 2e prototype computer van E.V.I.L. computers te maken met de bizarre gebeurtenissen die hier in de jaren '80 plaatsvonden? Kun jij, inclusief het team, de E.V.I.L. computer uitschakelen? 2-6 personen (niveau medium).

Escape Room The Lost Wizard
Rudimir was een vriendelijke tovenaar die zijn leerlingen alles over de wereld van magie leerde. Zijn meest recente onderzoek naar de vierde dimensie zorgde er echter voor dat hij in gevaar verkeerde. 2-5 personen (niveau hard).

VR Escape Rooms:

VR Escape Room Escape The Lost Pyramid
Welcome to the Animus. Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier was op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka. Ze werden nooit meer gezien. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. 2 of 4 personen (niveau easy).

VR Escape Room Beyond Medusa's Gate
Welcome to the Animus. Griekenland 445 B.C., ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn. Je wordt teruggestuurd naar Griekenland. Zoek het schip, als het bestaat. 2 of 4 personen (niveau medium).

VR Escape Room Prince of Persia; Dagger of Time
Je moet samenwerken om te ontsnappen uit ‘The Fortress of Time’. Kaileena, The Empress of Time roept de spelers op om haar te helpen en de slechte plannenvan Magi te dwarsbomen. Magi wil namelijk een leger van Zand Monsters creëren door het zand in de Zandloper des Tijds te herstellen. 2-4 personen (niveau hard). 

Outdoor Escape Games:

Magic Portal of Operation Mindfall
Een magisch en spannend GPS avontuur/Escape Game waarbij het echte leven en augmentend reality gecombineerd worden. Voorzien van Ipad en een mysterieus koffer vol toffe gadgets los je samen met je vrienden of familie puzzels en raadsels op om zodoende binnen twee uur de wereld te redden! 2-5 personen.

Het Sittards Speurneuzen Nieuws: speurtocht door Sittard. 

Virtual Reality:

Virtual Reality Arcade
Kriebels in de buik in een levensechte achtbaan of lopen over een plank vanuit een lift op de 80e verdieping? Maar ook schietspellen, Cyberpong, levensecht Fruit Ninja en nog veel meer. Er is een ruime keuze aan games. 

Door middel van vier HTC VIVE VR brillen, vier Multifunctionele Playseats en twee Virtuix Omni beweegsimulators ben je midden in een echte droomwereld aanwezig. Beleef 60, 90 of 120 minuten lang een unieke ervaring. Minimaal één en maximaal 22 personen tegelijkertijd.

Coming Soon:

Axe Throwing
Bijlengooien, darten maar dan in het groot. Het nieuwste uitje van 2021. 

(B)arcade
Flipperkasten van onder andere Stranger Things, Deadpool, Avengers, maar ook Pong, Catch The Light, Guitar Hero, The Terminator et cetera. 

Vanaf 19 mei is Escape Centrum Sittard geopend voor duo's, huishoudens en kinderfeestjes. 

Overzicht

Adres
Helstraat 16, Sittard
0613537112
Openingstijden en tarieven

Maandag t/m woensdagmiddag: op aanvraag. Woensdag: 17:30-22:00 uur. Donderdag t/m zondag: 10:00-22:00 uur. Reserveringen zijn mogelijk op de volgende tijdstippen: 10:00/11:30/13:00/14:30/16:00/17:30/19:00/20:30 uur (vrijdag en zaterdag ook om 22:00 uur).

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Escape Centrum Sittard. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website