Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Eend huren Limburg

Geleen Bezoek website

Eend huren Limburg

Eend huren Limburg Vuling 17Geleen 0651321606 Stuur e-mail Naar de website
De 2cv, ontworpen voor de Franse boeren, voor modderpaden en hobbelwegen. Maar ook voor comfort, eenvoud en betrouwbaarheid. Precies zoals het bij EendHurenLimburg past. EendHurenLimburg biedt klanten het comfort en de eenvoud van zorgeloos eend-rijden aan. En indien klanten wensen, zijn modderpaden en hobbelwegen te regelen.

Bij gebrek aan het Franse boerenland heeft EendHurenLimburg daarvoor één van de mooiste stukjes Nederland uitgekozen: het Limburgse Heuvelland. Vol groene heuvels, pittoreske dorpen, échte bossen en kronkelende wegen langs schitterende, kleine rivieren. Fraaie vergezichten van natuur en vakwerkboerderijen. En natuurlijk de Limburgse gastvrijheid. 

Overzicht

Adres
Vuling 17, Geleen
0651321606
Openingstijden en tarieven

Klanten huren een 2cv al voor € 25 ,- per uur (minimaal 2 uur). Dit tarief is geldig voor weekdagen. In het weekend bedragen de kosten voor het huren van een 2cv € 149,- per dag. De borg bedraagt € 300,-. Deze dienen klanten bij het ophalen van de 2cv te voldoen. Het is helaas niet mogelijk om te pinnen.

Afhalen: tussen 9:00-9:30 uur, retourneren tussen 19:00-19:30 uur. Uiteraard zijn alle overige tijden mogelijk na onderling overleg. Raadpleeg de website voor het maken van een reservering.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Eend huren Limburg. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website