Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Vakantiehuis 'de Meule'

Munstergeleen Bezoek website

Vakantiehuis 'de Meule'

Vakantiehuis 'de Meule' P.C. Houbenstraat 8Munstergeleen 0623259939 Stuur e-mail Naar de website
Tussen Sittard en Geleen, naast de Pater Karel Kapel, ligt vakantiehuis 'de Meule' in een monumentaal molencomplex, weg van het verkeer en wat verscholen in een uitgestrekte natuurlijke omgeving dat doorgesneden wordt door de Geleenbeek. Een heel mooi wandel- en fietsgebied. Bij aankomst is alles aanwezig voor de eerste kop koffie/thee om even bij te komen van de reis. Het dorp Munstergeleen kan gasten volledig voorzien in de dagelijkse levensbehoeften en meer.

Overzicht

Prijs Vanaf € 250,00

Verblijfstarief vanaf € 250,00 per weekend.

Adres
P.C. Houbenstraat 8, Munstergeleen
0623259939
Accommodatie

Vakantiehuis 'de Meule' is geschikt voor 4 personen en beschikt over een gezellige woonkamer met eetgedeelte en een compleet ingerichte 'open' keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een leuke tuin met overkapping en verschillende terrassen. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 tweepersoons slaapkamers met comfortabele bedden en een tweede toilet. Op de begane grond vinden gasten de badkamer. Kabel tv, gratis wifi, bed-, bad-, en keukenlinnen zijn aanwezig.

Voorzieningen
Zwembad
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Ontbijtarrangement:
Gasten vinden in dit arrangement alle ingrediënten om zelf een vers ontbijt klaar te maken. Dit arrangement kan bij de reservering besteld worden. Prijs: € 9,50 per persoon.


Vakantiehuis 'de Meule' beschikt over een gezellige compleet ingerichte open keuken. Liever uit eten? Dan zijn er in en vlak buiten Munstergeleen genoeg eetgelegenheden te vinden. Ook is in Munstergeleen is een warme bakker, supermarkt en een ambachtelijke slager aanwezig.

Parkeren

Een parkeergelegenheid is aanwezig.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Vakantiehuis 'de Meule' is het hele jaar te huur (per week of per nacht). Raadpleeg de website voor de actuele prijzen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Vakantiehuis 'de Meule'. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website