Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Wine & Dine De Limbourg Sittard

Sittard Bezoek website

Wine & Dine De Limbourg Sittard

Wine & Dine De Limbourg Sittard Markt 22Sittard 0464518151 Stuur e-mail Naar de website
Speciaal
Samen met het team, en zeker dankzij chef-kok Sebastian, heeft de directie besloten om je ook thuis te kunnen verwennen met lekkere gerechten en wijnen. Onder de button 'Nu bestellen' treft je de speciale afhaal- en bezorgkaart aan. 
Alle gerechten worden met instructie in vacuümzakken aangereikt. Je kunt de gerechten terwijl je een aperitief drinkt in kokend water verwarmen. Zo bent je altijd verzekerd van een warme maaltijd! De wijnen staan op de speciale kaart bovendien met twintig procent korting ten opzichte van de reguliere menukaart! 
Tijdens de weekmarkten op donderdag en zaterdag kun je alle gerechten en wijnen van de afhaal- en bezorgkaart rechtstreeks bij de afhaalservice kopen. Tevens wordt dan huisgemaakte warme chocolademelk, Glühwein, versgebakken wafels en erwtensoep verkocht!

Kies je voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan is Wine & Dine een goede keuze. Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. Het restaurant is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog echt persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. Je kunt hier loungen, lunchen en dineren.

Boek nu het Limbourg arrangement! Nu extra voordelig!

Geniet van een overnachting met een heerlijk 3-gangen diner en een ontbijt met Limburgse streekproducten voor maar € 139,- per kamer per nacht. Reserveer snel via info@delimbourgsittard.nl of telefonisch via 046-4518151.

Speciaal
Nu is het ook mogelijk om gebruik te maken van de speciale afhaal- en bezorgservice! Kijk op de website voor meer info!

Vlog & blog van Leonie 25 april 2018

Leonie proeft Zuid-Limburg en kookt mee bij de limbourg. Speciaal voor deze gelegenheid maakte sterrenchef Léon Winthaegen een ode aan het Limburgse landschap op een bord. Het pronkstuk van het gerecht vormt het Bommeriger hoen. Kijk en kook je mee?

Lees de blog

Overzicht

Adres
Markt 22, Sittard
0464518151
Openingstijden

Geopend op maandag tot en met zondag vanaf 10:00-01:00 uur. 

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Wine & Dine De Limbourg Sittard. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Wine & Dine De Limbourg Sittard

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website