Brasserie Abshoven

Munstergeleen Bezoek website

Brasserie Abshoven

Brasserie Abshoven Abshoven 35Munstergeleen 0462045028 Stuur e-mail Naar de website

Eten in een oude kerk, heb je dit wel eens gedaan? In de brasserie en op het terras kun je genieten van een goed aangeklede kop koffie of bijvoorbeeld een speciaalbier. Maar ook van het zelfgemaakte lekkers uit de keuken! 


Zo is er altijd de huisgemaakte vlaai, maar er zijn ook heerlijke huisgemaakte soepen, broodjes, salades, warme gerechten en meer voor je verkrijgbaar. Ook voor groepen is Brasserie Abshoven een mooie locatie om te ontbijten, te lunchen en te dineren! De uitgebreide dinerkaart geldt vanaf 16.30 uur. De keuken is geopend tot 20.30 uur.

 

Achter de kerk ligt een prachtig, rustig terras. Het kijkt uit over het Absbroekbos en het natuurgebied Geleenbeekdal, waarin prachtige wandel- en fietsroutes lopen. Je bent daarom (ook binnen) met wandelschoenen en honden welkom. 


Parkeren kan gratis voor de deur. Het terras ligt beschut door het stukje ruïne dat de sloop van het voormalig klooster heeft overleefd.

Op het terras zijn vijftien parasols voor je aanwezig die schaduw bieden en bescherming bij regen. Binnen is er ruimte zat, hier kun je prettig zitten, ook tijdens corona. Het is een prachtig oud, gerenoveerd pand, een oude kloosterkerk.

Overzicht

Adres
Abshoven 35, Munstergeleen
0462045028
Openingstijden

Brasserie Abshoven is dagelijks geopend van 10.30-21.30 uur. Je kunt tot 16.30 uur gerechten uit de lunchkaart kiezen (zaterdag en zondag tot 15.30 uur), hierna kun je gerechten uit de dinerkaart kiezen. De keuken sluit dan om 20.30 uur. 

Gehandicapten

Brasserie Abshoven is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. Hier kun je ook je baby verschonen. 


Met rolstoelen, rollators en kinderwagens is het terras bereikbaar door buitenom te gaan. Er is een verhard pad aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Brasserie Abshoven. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website