Brasserie Abshoven

Munstergeleen Bezoek website

Brasserie Abshoven

Brasserie Abshoven Abshoven 35Munstergeleen 0462045028 Stuur e-mail Naar de website

Eten in een oude kerk, wel eens gedaan? In de brasserie en op het terras kunt u genieten van een goed aangeklede koffie of bijvoorbeeld een speciaalbiertje. Maar ook van het zelfgemaakte lekkers uit de keuken! Zo is er altijd onze huisgemaakte vlaai, maar we hebben ook heerlijke huisgemaakte soepen, broodjes, salades, warme gerechten en meer. Ook voor groepen zijn wij een mooie locatie om te ontbijten, te lunchen en te dineren!

 

Achter de kerk ligt een prachtig, rustig terras. Het kijkt uit over het Absbroekbos en het natuurgebied Geleenbeekdal, waarin prachtige wandel- en fietsroutes lopen. U bent daarom (ook binnen) met wandelschoenen en honden welkom. Parkeren kan gratis voor de deur. Het terras ligt beschut door het stukje ruïne dat de sloop van het voormalig klooster heeft overleefd.

 

's Avonds toveren wij voor besloten gezelschappen het pand om tot prachtige feestlocatie! Abshoven leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld uw bruiloft, verjaardag of een personeelsfeest!

Overzicht

Adres
Abshoven 35, Munstergeleen
0462045028
Openingstijden en tarieven

Maandag t/m zaterdag van 11:00-19:00 uur (keuken tot 18:30 uur geopend).

Zondag van 10:00-20:00 uur (keuken tot 19:00 uur geopend).

Gehandicapten

Brasserie Abshoven is rolstoel toegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. Hier kunnen bezoekers ook de baby verschonen. Met rolstoelen, rollators en kinderwagens is het terras bereikbaar door buitenom te gaan.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Brasserie Abshoven. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website