Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Brasserie Abshoven

Munstergeleen Bezoek website

Brasserie Abshoven

Brasserie Abshoven Abshoven 35Munstergeleen 0462045028 Stuur e-mail Naar de website

Eten in een oude kerk, wel eens gedaan? In de brasserie en op het terras kun je genieten van een goed aangeklede kop koffie of bijvoorbeeld een speciaalbier. Maar ook van het zelfgemaakte lekkers uit de keuken! Zo is er altijd de huisgemaakte vlaai, maar er zijn ook heerlijke huisgemaakte soepen, broodjes, salades, warme gerechten en meer verkrijgbaar. Ook voor groepen is Brasserie Abshoven een mooie locatie om te ontbijten, te lunchen en te dineren!

 

Achter de kerk ligt een prachtig, rustig terras. Het kijkt uit over het Absbroekbos en het natuurgebied Geleenbeekdal, waarin prachtige wandel- en fietsroutes lopen. Je bent daarom (ook binnen) met wandelschoenen en honden welkom. Parkeren kan gratis voor de deur. Het terras ligt beschut door het stukje ruïne dat de sloop van het voormalig klooster heeft overleefd.

 

's Avonds toveren de medewerkers voor besloten gezelschappen het pand om tot prachtige feestlocatie! Abshoven leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of een personeelsfeest!

Tijdelijke nieuwe openingstijden:

Alle dagen van 10:30-21:30 uur (keuken tot 20:30 uur) geopend.
Gelieve te reserveren via de link op de website.

Overzicht

Adres
Abshoven 35, Munstergeleen
0462045028
Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:30-21.30 uur geopend (keuken tot 20:30 uur geopend). Gelieve niet te reserveren via facebook of e-mail, maar via de link op de website. Reserveren voor op het terras óf voor binnen. Alles volgens richtlijnen, zoals 1,50 meter afstand houden, handen wassen, desinfecteren et cetera.

Gehandicapten

Brasserie Abshoven is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. Hier kunnen bezoekers ook de baby verschonen. Met rolstoelen, rollators en kinderwagens is het terras bereikbaar door buitenom te gaan. Er is een verhard pad aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Brasserie Abshoven. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website