Amusetocht Sittard

Culinaire ontdekkingsreis door historisch Sittard

De Amusetocht Sittard is een culinaire wandeling langs de bijzondere plekken van historisch Sittard. Kies online de datum van de tocht en bepaal zelf welke culinaire locaties je wenst te bezoeken. Op basis van de locaties maak je een eigen routing. Om iedereen op weg te helpen ontvang je van ons bij bestelling een inspirerende route die langs alle culinaire locaties komt.

Met wie onderneem jij dit jaar de Amuse Tocht Sittard tussen 18 november en 8 januari? Bekijk hieronder de deelnemende locaties en bestel direct jouw amusetocht door historisch Sittard.

 

De deelnemende amuse locaties

 1. Wine & Dine, De Limbourg

  Wine & Dine, De Limbourg Kies je voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan is Hotel & Restaurant Wine & Dine de Limbourg een goede keuze!

 2. Schtad Zitterd

  Schtad Zitterd Café Schtad Zitterd is een ontmoetingsplek van oudsher! Hier geniet je van het Limburgse bier of een heerlijk lunchgerecht!

 3. Bistrot Volte

  Bistrot Volte Een verborgen parel bij uitstek en een plek waar jong en oud genieten in eigentijdse en authentieke sfeer!

 4. Gastrobar 1677

  Gastrobar 1677 Bij Gastrobar 1677 is het genieten van een gezellige sfeer, een goed glas wijn en lekker eten!

 5. De Vief Heringe

  De Vief Heringe In de rustieke en bourgondische sfeer van de Watermolen van Ophoven is Buitenplaats De Vief Heringe gevestigd. Een toegankelijk, gastvrij, kind- en hondvriendelijk toevluchtsoord voor wandelaars, fietsers, dagrecreanten en andere levensgenieters.

 6. Eetcafé De Buren

  Eetcafé De Buren Eetcafé De Buren is gevestigd in één van de mooiste panden aan de gezellige Markt in het hart van Sittard. Voor iedereen die eens wat anders wil dan alleen uit eten, biedt De Buren een fantastische avond uit.

 7. Ich & Dich

  Ich & Dich Ich & Dich ishet eetcafé waar een enthousiast team zich inzet om de vele en veelzijdige gasten het zo aangenaam mogelijk te maken

Wandel de Amusetocht Sittard

Meer over Sittard-Geleen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website