Lockdown in Nederland

De Nederlandse overheid raadt aan zoveel mogelijk thuis te blijven en drukte te vermijden. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een vakantie gepland? Ga dan veilig op pad.

Amusetocht Sittard

Culinaire ontdekkingsreis door historisch Sittard

Door de nieuwe coronamaatregelen vanaf 20 december 2021 komt de Amusetocht Sittard te vervallen!

De Amusetocht Sittard is een culinaire wandeling langs de bijzondere plekken van historisch Sittard. Kies online de datum van de tocht en bepaal zelf welke culinaire locaties je wenst te bezoeken. Op basis van de locaties maak je een eigen routing. Om iedereen op weg te helpen ontvang je van ons bij bestelling een inspirerende route die langs alle culinaire locaties komt.

Met wie onderneem jij dit jaar de Amuse Tocht Sittard tussen 15 november en 9 januari? Bekijk hieronder de deelnemende locaties en bestel direct jouw amusetocht door Sittard.

 

De deelnemende amuse locaties

 1. Wine & Dine, De Limbourg

  Wine & Dine, De Limbourg Kies je voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan is Hotel & Restaurant Wine & Dine de Limbourg een goede keuze!

 2. Schtad Zitterd

  Schtad Zitterd Café Schtad Zitterd is een ontmoetingsplek van oudsher! Hier geniet je van het Limburgse bier of een heerlijk lunchgerecht!

 3. Gastrobar 1677

  Gastrobar 1677 Bij Gastrobar 1677 is het genieten van een gezellige sfeer, een goed glas wijn en lekker eten!

 4. Café De Kup

  Café De Kup Café De Kup is een authentiek café waar je biljarten of darten kunt, maar natuurlijk ook van een lekker glas bier kunt genieten.

 5. De Vief Heringe

  De Vief Heringe In de rustieke en bourgondische sfeer van de Watermolen van Ophoven is Buitenplaats De Vief Heringe gevestigd. Een toegankelijk, gastvrij, kind- en hondvriendelijk toevluchtsoord voor wandelaars, fietsers, dagrecreanten en andere levensgenieters.

 6. Eetcafé De Buren

  Eetcafé De Buren Eetcafé De Buren is gevestigd in één van de mooiste panden aan de gezellige Markt in het hart van Sittard. Voor iedereen die eens wat anders wil dan alleen uit eten, biedt De Buren een fantastische avond uit.

Wandel de Amusetocht Sittard

Meer over Sittard-Geleen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website