Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Zach Person

Sittard Bezoek website

Zach Person

Zach Person Poppodium VoltSittard 06-15699729 Naar de website
Een maand nadat zijn debuutalbum zal uitkomen komt Zach Person naar Poppodium Volt. Nog vroeg in zijn carrière en als wellicht nog een onbekende voor vele. Maar deze indie gitaar rocker zal de komende maanden en jaren reizen als een ster. De wereld over en meters maken. 

Dat hij echt een podiumbeest is laten zijn energieke songs wel horen en de bijbehorende clips. Zijn EP 'Can’t Stop Running' zorgde ervoor dat hij de digitale conference van AWS (Amazon Web Service) mocht headlinen. Een grote stap voor de jonge muzikant. 

In zijn sound hoor je blues tot American Roots en doet je denken aan de betere dagen van The Black Keys en Jack White. Nu maakt hij de oversteek van America naar het Europese vaste land. 

Tijd om dit talent te ontdekken, daar waar ze dat in America al jaren geleden deden bij onder andere een optreden bij American Idols waar Jennifer Lopez, Keith Urban en Harry Connick JR de gitarist omarmde.

Overzicht

Prijs

€ 10,-.

Data
2021
mei 20
Contact
Poppodium Volt, Sittard
06-15699729

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website