Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Will Fairhead & The Gulls (UK)

Sittard Bezoek website

Will Fairhead & The Gulls (UK)

Will Fairhead & The Gulls (UK) Poppodium VoltSittard 06-15699729 Naar de website
De Engelse songwriter Will Fairhead en zijn band, The Gulls, komen naar Nederland! Corona of geen corona: hun mix van folk, blues en rock & ’n roll, in combinatie met Will’s excentrieke en humoristische teksten, zal ongetwijfeld wat licht gaan brengen in deze ongekende tijden. In een periode waarin geen enkele band aan touren denkt, doen deze heren dat wel; en ze zijn voorbereid op een nieuw avontuur!

Want na hun onverwachte succes met ‘The Impossible Tour part 1’, waarmee ze in augustus en september door het Verenigd Koninkrijk reisden en zelfs BBC Radio mee bereikten, is de band vanaf oktober op eenzelfde missie door het Europese vasteland; om volledig versterkte optredens te geven op sociale afstand (a.k.a. ‘The Impossible Tour part 2’). 

Het is een gek idee, vereist niet slechts een beetje vertrouwen, en met de hulp van een documentairemaker worden alle hoogte- en dieptepunten van dit ongekende avontuur vastgelegd op film.

Overzicht

Prijs

€ 8,50.

Data
2020
oktober 23
Contact
Poppodium Volt, Sittard
06-15699729

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website