Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Voltage

Sittard Bezoek website

Voltage

Voltage Poppodium VoltSittard 06-15699729 Naar de website
Het is het derde volledige album dat de band onder leiding van frontman Dave Vermeulen uitbrengt. Zoals je van de band uit Helmond gewend bent, bevat ook dit album Southern Bluesrock op zijn best. 

 ‘It’s About Time’ is opgenomen in de Uncle Gabe’s Sound studio in Eindhoven en is een coproductie van Voltage en producer Gabriel Peeters. Dave vond het tijd om terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon: met z’n vieren in een ruimte, live opnemen, press ‘record’ en werken met de beste take. 

Als tegenhanger van wat er in de mainstream wereld gaande is, snelle muziek die makkelijk scoort. In slechts zes dagen werden de elf nummers opgenomen. 

Dave: 'De plaat is voor 90% live ingespeeld. Nadat we de Tribute to Tom Petty-tour hadden gedaan, hebben we destijds een aantal tracks op die manier opgenomen en dat klonk goed. Die live-vibe wilden we nu ook graag hebben. We deden ongeveer vier takes per track'.

Overzicht

Prijs

€ 10,-.

Data
2021
mei 21
Contact
Poppodium Volt, Sittard
06-15699729

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website