Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

The Brew

Sittard Bezoek website

The Brew

The Brew Poppodium VoltSittard 06-15699729 Naar de website
In 2010 bracht de band hun eerste album uit, nu 10 jaar later is het tijd om dit te gaan vieren. Met een uitgebreide tour waarbij ze slechts eenmaal naar ons land komen. 

Een exclusieve show dus Nederland. 'A Million dead Stars' bracht de band meteen naar de top van de Europese charts. Een album waarmee de band meteen in de spotlight kwam en hun faam verdiende. 

In de jaren die volgde bracht het ze overal en volgde de fans ze door stad en land. Om die fans te bedanken werd nu deze tour op poten gezet, een dankjewel tour voor hun trouwe support. Verwacht de hits in een eigentijds jasje met de hoge energie die alleen The Brew brengt. 

Om deze heerlijke avond extra glans te geven komt het viertal van Black Mirrors mee. De band onder leiding van zangeres Marcella Di Troi brengt de alternatieve rock, sjamanistische psy klanten en virtuoze en intieme stem samen tot een gecombineerde hypnotiserende sound.

Overzicht

Prijs

€ 15,-.

Data
2021
april 30
Contact
Poppodium Volt, Sittard
06-15699729

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website