Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Pelgrimswegen

Munstergeleen Bezoek website

Pelgrimswegen

Pelgrimswegen Museum Bedevaartsoord Pater KarelMunstergeleen 06-53754554 Naar de website
Van 25 juli tot 29 november wijdt het museum van het Bedevaartsoord Heilige Pater Karel te Munstergeleen een tentoonstelling aan pelgrims en pelgrimswegen. De tentoonstelling is ingericht door beeldend kunstenaar Vanessa Mezzolla en schrijver/filmer Leo Baeten. Zij laten de bezoekers het onderweg zijn op de pelgrimswegen naar Jeruzalem, Rome en Santiago mee beleven. 

De tentoonstelling is geopend van dinsdag t/m zondag van 14.00-17.00 uur. Het museum is gratis toegankelijk en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bedevaartsoord en museum zijn aangepast voor bezoekers met een rolstoel of rollator. Voor kleine groepen (maximaal 10 personen) kan tegen een vergoeding een rondleiding verzorgd worden. GeĂ¯nteresseerden kunnen een afspraak maken met pater Martin de Korte. Neem telefonisch of per e-mail (patermartin@paterkarel.nl) contact op.

Overzicht

Data 25-7-2020 t/m 29-11-2020
Contact
Museum Bedevaartsoord Pater Karel, Munstergeleen
06-53754554

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website