Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Orgelconcerten Stichting Orgelkring Vrangendael

Sittard Bezoek website

Orgelconcerten Stichting Orgelkring Vrangendael

Orgelconcerten Stichting Orgelkring Vrangendael Kerk Chr. Hemelvaart/H. Joseph Sittard 06-55505420 Naar de website
Op zaterdag 3 juli bespeelt Hans Leenders (organist van de Onze Lieve Vrouwe Basiliek van Maastricht, en koordirigent) het instrument. Hij verzorgt dit concert samen met Richarda Schumann (traverso) en Elke Janssens (sopraan), mede in het kader van het Orgelfestival Limburg 2021. Aanvang: 20.00 uur. 

Op zondag 8 augustus verzorgen de Orgelkring in Vrangendael het slotconcert van het Orgelfestival Limburg 2021. Organist is Pieter Dirksen, en hij wordt vergezeld door Quirine van Hoek op barokviool. 

Dirksen geniet nationale en internationale bekendheid als clavecymbelbespeler en organist, en is een groot kenner van de barokmuziek, in het bijzonder van J.P. Sweelinck. Aanvang: 16.00 uur. 

Als slot van het huidige seizoen zal op 27 november Ton Koopman aantreden voor een Adventsconcert. Koopman is zonder twijfel de nu meest bekende vertegenwoordiger van de barokmuziek. Als bespeler en dirigent heeft hij in binnen- en buitenland zijn sporen meer dan verdiend. Aanvang: 20.00 uur.

Overzicht

Data
2021
november 27
Contact
Kerk Chr. Hemelvaart/H. Joseph , Sittard
06-55505420

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website