Opera La Traviata

Sittard Bezoek website

Opera La Traviata

Opera La Traviata Jardin d'IsabelleSittard Naar de website
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus zal in de Jardin d’Isabelle te Sittard de opera La Traviata van Verdi in de openlucht worden uitgevoerd door Opera Classica Europa. 

Start van de uitvoering op beide avonden is om 19.30 uur; entree is op beide avonden vanaf 18.30 uur. Voorafgaand aan het concert kan er in de prachtige tuin van restaurant George’s gedineerd worden. 

De bekende Len van Schaik zal een korte introductie over de opera geven bij aanvang van de uitvoering. De Jardin d’Isabelle is gelegen aan het Kerkepad, tussen de Sittardse markt en de onderdoorgang door de Dominicanenwal. 

Opera Classica Europa uit Wiesbaden is in 2003 opgericht door intendant/directeur/regisseur Michael Vaccaro, zelf internationaal bekend tenor. Zijn ambitie is het om opera’s en operettes toegankelijk te maken voor het algemene publiek. 

Het gezelschap treedt al tientallen jaren in meerdere landen (in Europa) op. Nadat de primeur voor Nederland in 2019 op kasteel Limbricht plaatsvond, is nu dus Sittard aan de beurt. Een keur van internationale artiesten zal de avond verzorgen:
Inmiddels zijn alle solisten en musici bekend, te weten:
- solisten: de Nederlandse Jessey-Joy Spronk, Lucy Williams (Australië), Philip Modinos (Grieks-Amerikaans), William Wilson (USA);
- orkest: Virtuosi Brunenses, Brno (Tjechië);
- koren: National Opera and Ballet Oleg Danovski (Roemenië) en Zangstudio Haarlem;
- dirigent: de Nederlandse Michel Poels.

Tickets voor de opera via www.operaclassica.de -> Spielplan
Eventueel diner vóór de voorstelling: www.restaurant-georges.nl

Overzicht

Prijs

Tickets zijn online verkrijgbaar vanaf € 49,-

Data 19-8-2022 t/m 20-8-2022
Contact
Jardin d'Isabelle, Sittard

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website