Informatie in verband met coronavirus

Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Daarnaast zijn ook restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels tot en met 28 april gesloten. Contacteer de aanbieders voor de laatste updates.

Maria Mater Retraite - Voor alle vrouwen met een Mariaal hart

Sittard Bezoek website

Maria Mater Retraite - Voor alle vrouwen met een Mariaal hart

Maria Mater Retraite - Voor alle vrouwen met een Mariaal hart Bezinningshuis Regina CarmeliSittard 046-8889593 Naar de website
Ik ben gekomen, opdat zij leven zouden bezitten en wel in over­vloed. (Joh. 10, 10). De mens is door God geschapen voor het geluk en de volmaaktheid. De mens verlangt naar groei en ontwikkeling. Met name het hart, het innerlijk van de mens, is gemaakt om naar een volheid te groeien, intellectueel en moreel. Mensen leven in een tijd en omgeving waar, materieel gezien, een grote overvloed is. Er bestaat mogelijk geen andere tijd, waarin zoveel mensen in zo’n grote materiële rijkdom kunnen leven als nu. 

Tegelijk is er veel geestelijke armoede en ervaren velen dat ook zo. Mensen gaan op zoek naar de volheid die Christus voor de mensen in petto, dat wil zeggen in zijn hart, heeft. Uitgaande van de eigen armoede openen mensen zichzelf voor de bronnen waar deze volheid te vinden is en ook hoe mensen deze kunnen bereiken, in stand houden én delen met anderen, om daarna gevuld weer uit te gaan naar degenen die mensen dierbaar zijn…of misschien ook (nog) niet. Inleider Retraite: Kapelaan Simons.

Overzicht

Prijs

Kosten: € 100,- exclusief/€ 108,- inclusief beddengoed en twee handdoeken. Let op: de prijs mag geen belemmering zijn om deel te nemen (hierover even contact opnemen).

Data 18-9-2020 t/m 20-9-2020
Contact
Bezinningshuis Regina Carmeli, Sittard
046-8889593

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website