Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Kunst & Kunststof: Ontwerpen voor een betere wereld

Sittard Bezoek website

Kunst & Kunststof: Ontwerpen voor een betere wereld

Kunst & Kunststof: Ontwerpen voor een betere wereld Museum Hedendaagse Kunst De DomijnenSittard 088-5995544 Naar de website
Plastic is voor kunstenaars een dankbaar onderwerp om kritiek te uiten op de consumptiemaatschappij. Maar ook laten steeds meer kunstenaars en ontwerpers zien dat je plastic niet moet weggooien als nutteloos materiaal. 

Dat je er juist zuinig op moet zijn, dat je het kunnen hergebruiken en dat je er hele mooie dingen van kunt maken. Tegelijkertijd zoeken creatieve ontwerpers naar duurzame alternatieven voor kunststof, zoals materialen op basis van natuurlijke grondstoffen, planten of gemaakt door micro-organismen. 

De tentoonstelling Kunst & Kunststof laat je anders kijken naar plastic, het materiaal dat in de genen zit van Zuid-Limburg en zeker ook van Sittard-Geleen. 

Geopend op dinsdag t/m zondag van 11:00-17:00 uur. Let op: de opening hangt af van de op dat moment geldende maatregelen. Raadpleeg de website voor de laatste updates.

Overzicht

Prijs

€ 6,50.

Data 29-4-2021 t/m 30-5-2021
Contact
Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen, Sittard
088-5995544

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website