Informatie in verband met coronavirus

Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Daarnaast zijn ook restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels tot en met 28 april gesloten. Contacteer de aanbieders voor de laatste updates.

Century's Crime tribute to Supertramp

Sittard Bezoek website

Century's Crime tribute to Supertramp

Century's Crime tribute to Supertramp ForumSittard Naar de website
De legendarische band is bekend van onder andere Dreamer, School en Breakfast in America. De coverband Century’s Crime -vernoemd naar het album Crime of the Century- zet een legendarische en authentieke show neer waarbij de bekende en minder bekende nummers van Supertramp weer voor even tot leven komen op zaterdag 31 oktober bij Forum Sittard in samenwerking met Stichting Rooster Rock! 

Century’s Crime In 1974 bracht Supertramp ‘Crime of the Century’ uit, hun doorbraakalbum! De hits ‘Dreamer’, ‘School’ en ‘Crime of the Century’ zijn inmiddels echte Evergreens. De onmiskenbare zang, de spookachtige saxofoon en het ‘geluid’ van Supertramp zijn voor altijd in het geheugen, ziel en herinneringen gedrukt. De band-leden, allemaal die-hard Supertramp-fans, herleven de geest en het geluid van de originele opnames, live concerten en video’s om een concert neer te zetten die één van de beste en beroemdste bands ter wereld waardig is!

Overzicht

Prijs

Early Bird Ticket: € 17,50.

Early Bird Ticket plus tien munten: € 40,-.
Ticket: € 20,-. Ticket plus tien munten: € 42,50.

Data
2020
oktober 31
Contact
Forum, Sittard

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website