Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen.

Brett Newski & Bony Macaroni

Sittard Bezoek website

Brett Newski & Bony Macaroni

Brett Newski & Bony Macaroni Poppodium VoltSittard 06-15699729 Naar de website
Het vierde studio album van Brett Newski 'Don’t Let the Bastards Get You Down' geeft weerstand tegen de individuele irritaties in het leven. Of het nu gaat om giftige relaties, eenzaamheid of de grotere levensvragen. 

Hij bezingt het leven maar brengt je in het negatieve het positieve terug. Zo deelde hij al het podium met Courtney Barnett en Violent Femmes en stond hij op de podia van SXSW en het Reeperbahn Festival. 

Samen met Bony Macaroni beklimt hij dit najaar de Nederlandse podia. De jonge muzikanten zijn klaar voor een nieuwe stap, een positieve stap vol energie. Bony Macaroni stond al eens in Volt tijdens de afterparty van de Popronde en speelde het café plat. 

Het is luid maar voor iedereen mee te zingen. Een tragikomische emo-pop gig waar de tracks zich in hoog tempo opvolgen. Ze toerde al langs de podia met onder andere de Raggende Manne en Tim VanTol.

Overzicht

Prijs

€ 6,-.

Data
2021
mei 15
Contact
Poppodium Volt, Sittard
06-15699729

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website